неділю, 29 січня 2012 р.

Ідея для подарунків на День Закоханих


Наближається День Закоханих, або, як його ще називають - День Святого Валентина. А чи святкуєте ви цей день? Як на мене, то говорити про любов, виявляти її до своїх близьких, працювати над тим, щоб любити по-справжньому, потрібно кожного дня (принаймні намагатись це робити). Але, якщо вже є такий день в календарі, чому б додатково не задуматись про те, що таке справжня Любов? Нехай підготовка і святкування цього дня (якщо ви його таки святкуєте) буде присвячена цим роздумам.

А як ви проявляєте любов? Для мене - це дарування та отримування подарунків! Все життя любила подарунки і сюрпризи, навіть найдрібніші. Якщо, читаючи це, ви посміхаєтесь, я впевнена, що ви схожі в цьому до мене! :-)

Вирішила поділитися ідеями подарунків, які можуть чудово підійти до Дня Закоханих: Подаруйте щось цінне та дороге! Я не маю на увазі матеріально дороге... А те, у що ви вклали самого себе, свою душу, свій час та натхнення. Наприклад, ексклюзивна домашня випічка може стати такою річчю. Або, приготуйте вечерю, та запросіть на неї своїх близьких. Також, річ (наприклад шарф), зв'язана власноруч, буде чудовим подарунком. Або, щось корисне та натуральне, наприклад, мило ручної роботи у формі серця!

Доречі, з'явилась можливість замовити мило з ексклюзивним надписом у середині!!! Фантазуйте і даруйте вашу любов та увагу не лише на День Закоханих!

А ось і декілька варіантів мила, які можна подарувати своїй коханій людині (чоловікові, дружині, мамі і тд.) на це свято, та залишити згадку про себе на декілька місяців вперед. В загальному ж, як порадувати своїх близьких та коханих людей в цей день залежить тільки від вашого бажання та креативності... Якщо ми можемо допомогти виразити свою любов через мила ручної роботи чи шампунь, будь-ласка звертайтеся!:-)

Немає коментарів:

Дописати коментар