вівторок, 6 вересня 2011 р.

В чому користь натурального мила?



Для максимальної користі та позитивного ефекту від використання мила ручної роботи хочу навести тут деякі способи його використання. Натуральне мило ручної роботи  з ефірними оліями та екстрактами рослин - справжнє спілкування з природою. Такий продукт, завдяки своєму вмісту та технології виготовлення не сушить шкіру, а дбайливо її захищає, робить її ніжною, тендітною та надзвичайно ароматною.

Щоденне очищення шкіри
Мило ручної роботи - ідеальний засіб для душу, його кремоподібна піна дбайливо та ефективно очищує шкіру та пори, ефірні олії та натуральні добавки забезпечують живлення, догляд, позбавляють шкіру багатьох проблем.


Що ще важливо, різні види, в залежності від компонентів, мають свій аромотерапевтичний ефект. Так, ранкове вмивання милом з ароматом цитрусових, може послужити джерелом бадьорості та підняти ваш настрій на весь день, вечірній душ з лавандовим милом - допоможе розслабитись.

Мильні маски
Маски з використанням мила ручної роботи - справжня знахідка по догляду та очищенню шкіри обличчя. Спосіб приготування дуже простий: візьміть шматочок мила, натріть на дрібній тертушці, додайте трохи теплої води та збийте. Піну, що утворилась, нанесіть на шкіру, уникаючи ділянок навколо очей та губ. Через п'ять хвилин вмиваємо обличчя прохолодною водою. Потім можна протерти обличчя лосьйоном та нанести живильний крем. Така маска - прекрасний засіб для проблемної шкіри, при наявності чорних цяток та вугрів.


Якщо шкіра суха та чутлива - використовуйте мило ручної роботи з додаванням ромашки, кропиви, жасмину, лаванди. Для схильної до жирності шкіри підійде лимон, бергамот, м'ята, евкаліпт, грейпфрут.

Використання мила ручної роботи в якості засобу для гоління
Знахідка для чоловіків. Збити піну, нанести на ділянку шкіри. Така піна прекрасно розм'якшує волосся перед голінням, завдяки натуральним компонентам не викликаю подразнення шкіри, не потребує використання додаткових засобів після гоління.

Мильний масаж
Ефект будь-якого масажу збільшується у поєднанні із водними процедурами, а масаж з використанням мила ручної роботи глибоко очищує шкіру, видаляє ороговілі шари і при цьому живить її, насичуючи корисними речовинами.

Массаж проводят при помощи специальной варежки из жесткой мочалки. Нанести густую мыльную пену круговыми плавными движениями, начиная со спины, затем руки и ноги, и поглаживать, растирать кожу, разминать в течение 5-15 минут. Результат -  обновленная и  дышащая кожа, легкость во всем теле и приятное расслабление.

Таким чином, мило ручної роботи допоможе вам зберегти молодість та здоров'я шкіри обличчя і тіла, забезпечить дбайливе очищення, а також подарує додатковий аромотерапевтичний ефект, зніме стрес та дасть заряд енергії.

Немає коментарів:

Дописати коментар